8 trenditakkia, jotka pitävät lämpimänä koko talven

Love it or hate it-talvi on * virallisesti * saapunut. Talvimuoti on meille pakkomielle. Söpön istuvuuden kasaaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, kun ulkona on kylmä ja haluat vain pysyä lämpimänä. Siksi olemme keränneet * söpöimmät * takit pitämään sinut tyylikkäänä (ja viihtyisänä) koko talven.

1. Puffer jacket Puffer takit ovat* all * raivoa tällä kaudella. Ne eivät ole vain söpöjä-mutta ne pitävät sinut varmasti lämpimänä, jopa kylmimpinä päivinä. Tämä Puffer puuvillasta ei ole vain supertrendikäs—mutta se on valmistettu kierrätysmateriaaleista (JEE, kestävyyttä!).

2. Fleece shacket hyvä shacket voi täysin muuttaa yksinkertainen asu. Olemme* pakkomielle * tämä yksi Forever 21-Lumikki väri on täydellinen talvi ja lämmin fleece on lisäbonus.

3. Oliivinvihreä anorakki anorakki on talvi välttämätön niille jäätävän kylmä päivää. Tämä yksi Gap tulee kaunein oliivinvihreä ja def pari hyvin tahansa sovi. Reipas sää ei olisi edes ajatus mielessäsi-sillä tämä takki on vuorattu kodikkaalla sherpalla.

4. Farkkutakki farkkutakit ovat wadrobe välttämätön. Rokkaa farkkutakki tänä talvena yhdistämällä se alla olevaan huppariin, jotta pysyt erityisen lämpimänä. Tämä takki puuvillasta On meidän suosikki – me * sydän * ylisuuri look.

5. Pitkä anorakki jos asut jossain sietämättömän kylmien talvien keskellä—kannattaa panostaa pitkään anorakkiin. Tämä North Facen anorakki sopii varmasti mihin tahansa asuun samalla kun se pitää sinut mukavana.

6. Trenssi Trenssitakit ovat klassinen pala sinun* tarvitse * talvi wadrobe. Ne voidaan pukea ylös tai alas luoda ~niin~ monet näyttää riippuen mielialasta. Tämä yksi Gap on täydellinen neutraali lisätä hieman maustetta ensi talven look.

7. Rajattu ruudullinen shacket jos olet noin hauskaa tulosteita-niin tämä shacket on perf sinulle. Rajattu muotoilu on niin söpö ja kirkkaat värit on tarkoitus tehdä talvi hieman kirkkaampi.

8. Teddy takki Sherpa ystäville iloitse! Löysimme uuden suosikkitakkisi. Tämä Pretty Little Thingin ylisuuri teddytakki on aivan ihana–ja ei ole epäilystäkään siitä, että pysyt lämpimänä koko talven.

Saatat myös pitää...

Vastaa