Googlen Pikselikello: Leaker julkaisee kuvia älykellosta

Huhuja on liikkunut jo pitkään, että Google haluaa tuoda Pikselikellon markkinoille. Tunnettu YouTuber ja leaker Jon Prosser on nyt julkaissut oletettavasti virallisia kuvia älykellosta, joka voisi mahdollisesti ilmestyä vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tech YouTuber Jon Prosser ei aina osu merkkiin vuodoillaan,mutta hän saattaa olla oikeassa Google Pixel Watch. The leaker julkaisi jo kahdeksan kuukautta sitten ensimmäiset käännökset, joiden piti perustua Googlen virallisiin kuviin. Nyt leaker näytti videolla Pikselikellon uusia kuvia, jotka ovat saattaneet olla peräisin Googlen markkinointimateriaalista. Ja mitä voin sanoa: uudet kuvat ovat täsmälleen samat kuin kahdeksan kuukauden takaiset käännökset.

Pikselikello on todennäköisesti melko tasainen ja Pyöreä
Sekä renderöinneissä että videon uusissa kuvissa näkyy hämmästyttävän tasainen älykello. Pikselikello näyttää olevan vain muutaman millimetrin paksuinen. Toisin kuin Apple, Google ei todennäköisesti nojaa suorakulmaiseen, vaan pyöreään näyttöön.

Prosserin kuvissa näkyy erilaisia kellomalleja sekä joitakin Pikselikellon ominaisuuksia. Kuvissa näkyy saapuva puhelu, navigointi Google Mapsin avulla ja sykkeen mittaaminen kellossa. Lähes varmasti, Google smartwatch on paljon muita ominaisuuksia.

Toimittaako Samsung sirun Pikselikellolle?
Pikselikellon koodinimi on sisäisesti ”Rohan” ja siitä tulee eräänlainen näyteikkunamalli Googlen Wear-käyttöjärjestelmälle. Uusin versio, Wear OS 3, on tällä hetkellä saatavilla vain Samsung Galaxy Watch 4: ssä. Lisätietoa Pikselikellosta tulee Prosserin kollegalta Max Weinbachilta. Hän väitti Twitterissä, että Pikselikellossa pitäisi olla Samsungin mukautettu piirisarja.

Kyseessä voisi olla erikoisversio Exynos W920: stä, jota käytetään tällä hetkellä Galaxy Watch 4-sarjassa. Pikselikellon tarkka hinta ei ole vielä tällä hetkellä tiedossa. Se on kuitenkin todennäköisesti nykyisten Apple Watch-mallien tasolla.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.