Helppoja tapoja sisällyttää enemmän ruskeaa vaatekaappiisi

Brown on tullut jäädäkseen tänä syksynä… ja winter, TBH. Se on sekä mukava ja tyylikäs, täydellinen tyttöjen ilta tai tyylikäs urbaani näyttää. Vaikka haluaisimme kaikki vaihtaa vaatekaappimme hetkessä, trendien sisällyttäminen päivittäisiin kohtauksiisi on helpommin sanottu kuin tehty. Täysin mahdotonta se ei kuitenkaan ole— jatka lukemista ja annamme sinulle* kaikki * vinkit siihen, miten voit ruskistaa kaappisi.

1. Accessorize, Accessorize, Accessorize
Helpoin tapa piristää kaappisi väripalettia on pienillä korostuspaloilla. Headbands antaa pois tyylikäs academia tuntuu ja niin tehdä hatut, jos olet valmis tekemään rohkeampi lausunto! Aina löytyy tietysti myös luotettava kukkarovaihtoehto. 2. Anna mennä.
Jos olet yhtä pakkomielteinen ruskea kuin me, voit vapaasti ohittaa vauva vaiheet ja lisätä katkottua pala vaatekaappi. Perusasiat, kuten kiinteät T-paidat ja säiliöt, mahtuvat helposti mihin tahansa suosikkiasemaan. Voit myös lisätä ruskean takin tai housut, jotta väri on lookin keskipiste. 3. Kenkä tavarasi
Ruskea on neutraali väri, eli se on täydellinen sävy kengille! Vaihtoehtoja on loputtomasti: lenkkareita, saappaita tai ruskeita tossuja niille sadepäiville. 4. Material Girl
Tämä viimeinen vinkki on enemmänkin yleissääntö. Kun olet ostamassa uusia paloja, etsi neuleita, nahkaa, vakosamettia ja kuvioita, kuten ruutua ja koiranhammasta. Kun vyön alla on kaikki helpot vinkit, kaatumiskohtaukset alkavat olla * ah-mazing.* Suurin asia muistaa? Pue yllesi se, mikä saa *sinut * tuntemaan olosi parhaimmaksi, mutta älä pelkää testata mukavuusaluettasi hieman. Pystyt tähän.

Saatat myös pitää...

Vastaa