Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää ennen ensimmäistä spin-tuntia

Jokainen suosii erilaisia tapoja harrastaa liikuntaa ja liikuttaa kehoaan. Riippumatta siitä, onko järjestelmä selvitetty tai olet vielä kokeilla eri toimintoja, spin-tunti on täydellinen tapa piristää päivittäistä aikataulua! Spin * definitely* has a different vibe than other forms of exercise, but it might be something you never knowed you need! Olemme laatineet listan kaikesta, mitä sinun tulee tietää ennen kuin astut ensimmäiselle spinnauskurssillesi.

1. Miten löydän studion?
Käytä suosikki työkalu-internet. Kirjoita hakupalkkiin” spin class near me ” (käynnistä Location Services, ofc!) ja varo yritysten nimiä, kuten, ”CycleBar”, ”Soulcycle”, ”Equinox” tai ”Swerve”, onko studio olemassa lähellä sinua! Jos niitä sattuu olemaan enemmän kuin yksi, vertaile hintoja, luokkakertoja ja arvosteluja ja valitse kumpi toimii sinulle parhaiten.

Hintaopas
Monet studiot tarjoavat kuukausittain tai vuosittain paketteja, sekä yhden drop-in luokat. Ensimmäistä kyytiä varten, valitse drop-in. Sitten, kun tiedät rakastavasi sitä, harkitse muita paketteja. 2. Mitä laitan päälleni?
Tunnit ovat yleensä noin 45 minuuttia pitkiä, – mutta luota meihin, teet kovasti töitä joka minuutti. Joustavat ja hengittävät vaatteet ovat avainasemassa.

Me * rakastamme * matching legging ja urheilu rintaliivit setti, jossa hauska säiliö ja scrunchie. Ei ole väliä mitä, pukeudu mikä tekee olosi mukavaksi! Jos shortsit ovat enemmän fiiliksesi, anna mennä. Pue hiukset ylös ja ulos kasvoiltasi-ranskalaiset letit, poninhäntä tai mikä tahansa näiden kahden muunnelma toimii täydellisesti.

Mitä kenkiin tulee, pyörän polkimissa on koloja, joihin kengät kiinnittyvät, joten ei tarvitse huolehtia siitä, mitä tulee sisään päällään. Tarjolla on erityyppisiä Klippejä ja kenkiä, mutta älä huolehdi siitä, että ostat omasi ensimmäistä kyytiä varten. Useimmat Yksiöt tarjoavat vuokrattavaksi pyöräilykenkiä, jotka ovat yhteensopivia pyörien kanssa. Älä unohda sukkia!

3. Ole valmis tekemään kovasti töitä.
Vaikka taukojen pitämisestä tai omaan tahtiin menemisestä ei tule rangaistusta, saat enemmän irti kyydistäsi, jos seuraat ohjaajaa mahdollisimman paljon. Koko ratsastaa, korko per minuutti (RPM), tai kuinka nopeasti olet menossa, ja vastus taso vaihtelee kappaleen ja osa luokan. Se voi olla hankalaa kiinni mitä ohjaaja haluaa sinun tekevän, mutta yritä parhaasi seurata mukana.

4. Ne ovat periaatteessa juhlat.
Kun astut studion ratsastustilaan, ihastut heti fiiliksiin. Valot on sammutettu, musiikki soi ja kaikki ovat valmiina hikoilemaan. Jätä kaikki stressi ja murheet ovelle. Saat imeä kaikki parhaat vibat ja jätät tavalla parempi headspace kuin se, joka meni sisään! 5. Se ei tule olemaan helppoa, mutta ei se mitään.
Vaikka spin-tunti on kiistatta hauskin harjoitus, se ei ole helppo suoritus. Siitä hetkestä, kun kiinnität pyörän vilvoitteluun, olet liikkeellä. Koskaan ei tiedä, milloin on treenin vaikein osuus, koska luokka rakentuu ja muuttuu. Tämä voi kuulostaa haastavalta (ja se on), mutta se auttaa myös koettelemaan rajojasi ja pitämään yllä uusia korkeuksia. Ohjaaja on siellä opastaa sinua, motivoida sinua ja auttaa sinua ymmärtämään koko potentiaalisi, joten luota heihin! Teet itsellesi palveluksen myös pitkällä tähtäimellä.

Kaikki valmista! Näillä vinkeillä saat varmasti kaiken irti ensimmäisestä spinnauskurssistasi. Pitäkää hauskaa!

Saatat myös pitää...

Vastaa