Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää sinisestä valosta—ja miten voit suojautua sen haitallisilta vaikutuksilta

Oletko huomannut, että silmiisi sattuu pitkän Netflix-ahmimissession tai päivän nettikurssien jälkeen? Jos näin on, sininen valo, haitallinen keinovalo, joka säteilee vaalilaitteista, *saattaa* olla syyllinen. Haluatko oppia lisää? Hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri tohtori Lindsey Zubritsky antoi meille kaikki deets noin tieteen takana sininen valo ja miten voimme parhaiten suojella itseämme sen vahingollisia vaikutuksia.

Tiede sinisen valon takana: ”sininen valo on näkyvän valon tyyppi, jota kohtaamme joka päivä. Valo tulee auringosta, mutta myös elektronisista laitteistamme. Keinotekoinen sininen valo löytyy tietokoneistamme, kannettavista tietokoneista, matkapuhelimista ja iPadeista. Sininen valo aiheuttaa vaurioita ja stressiä ihosoluillemme. Jatkuva altistuminen siniselle valolle voi johtaa varhaisiin ikääntymisen merkkeihin, ryppyihin, tummiin kohtiin ja värimuutoksiin.”

Tuotteita, jotka puolustautuvat sinistä valoa vastaan: ”on tärkeää sisällyttää ihonhoitorutiiniimme tuotteita, jotka erityisesti puolustavat sinistä valoa vastaan. Sinisen valon UV-säteille suosittelen aurinkovoidetta (etsi sellainen, jossa on ainesosana rautaoksideja). Suosittelen myös sisällyttämään mukaan muita ihonhoitotuotteita, kuten uuden florence by mills Blue Light-malliston suojaamaan ihoani elektronisten laitteideni siniseltä valolta. Rakastan sitä, miten on olemassa useita suojaavia vaihtoehtoja! Tämä uusi ihonhoitolinja käyttää planktonuutetta, vegaanista levää, auttaakseen puolustautumaan elektronisista laitteistamme tulevan keinotekoisen sinisen valon näkyviä haitallisia vaikutuksia vastaan. Suosikkijuttuni mallistossa on se, että se ei ainoastaan suojaa keinotekoiselta siniseltä valolta, vaan jokaisella tuotteella on myös omat ainesosansa, jotka hyödyttävät ihoamme, mikä johtaa kosteuttavampaan ja terveempään ihoesteeseen. Suosikkituotteitani mallistosta ovat spotlight toner series, episode 4 soak it in, zero chill makeup setting spray ja up in the clouds facial moisturizer.”

Muita ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä voit toteuttaa: ”suosittelen rajoittamalla näytön aikaa, kun mahdollista ja lataamalla sininen valo suodatin sovellus. Yritä parhaasi mukaan olla käyttämättä laitteitasi ennen nukkumaanmenoa.”Haluatko ostaa tuotteita, jotka suojaavat sinua parhaiten sinisen valon haitallisilta vaikutuksilta? Älä katso pidemmälle, sillä florence by Millsin Uusi Blue Light-Ihonhoitomallisto on nyt livenä ja ostettavissa Ulta.com

Saatat myös pitää...

Vastaa