Meikkitrendit, jotka sinun pitää kanavoida * se tyttö * energia

Kuka sanoo, että ponin pitää olla tylsä? Täydellinen keskiosa, jossa on slicked-back-säikeet, saa sinut näyttämään siltä, että sinulla on koko elämä selvitettynä. Silota kaikki lentomatkat pomadella, jotta kaikki pysyy napattuna.

Soap brown

Täyteläiset, harjatut kulmakarvat viimeistelevät kaikki lookit (meikittömänäkin meneminen tuntuu paremmalta, kun harjaat kulmia hieman). Pidä kaikki hiukset paikoillaan vahvalla kulmakarvageelillä, joka antaa sinulle laminoidun vaikutuksen koko päivän.

Kasteinen iho

Jätä meikki-sinulla on tärkeämpää tekemistä. Nappaa sen sijaan aurinkosuoja, joka tekee ihosta kasteisen (ja samalla ravitsee sitä, win-win). Kerros luxe tarvikkeet ja maailma paistatella kiiltoa.

Rakastamme hyvää asustehetkeä. Kesytä kaikki vauvan karvat suihkuttamalla hienohampainen kampa hiuslakalla ja sitten kevyesti litistämällä ne juureen. Lisää nyt bedazzled bobby pin tai barette molemmin puolin kasvot antaa itsellesi tunteen symmetria. Et ole vain (ehkä) löytänyt tasapainoa elämääsi, se näkyy hiuksissasi. Namaste.

Saatat myös pitää...

Vastaa