Miksi sinun pitäisi lisätä glykolihappoa ihonhoitorutiiniisi ASAP

Käsitellä akne voi olla kova, ja löytää oikeat tuotteet sen hoitoon? Vielä kovempaa. Oikean ihonhoitorutiinin sovittaminen ihonväriisi on pelottava saavutus, varsinkin kun osaat hädin tuskin lausua useimmat tuotteen ainesosat saati ymmärtää, mitä ne tekevät. Olemme täällä auttaa, lopullinen opas tuotteen sinun pitäisi alkaa käyttää ASAP: glykolihappo.

Mikä on glykolihappo?

Jos olet #ihonhoito Tiktokissa kuten me, glykolihappo saattaa kuulostaa familarilta. Ihotautilääkäri tohtori Mark Strom selittää, että glykolihappo on alfahydroksihappo (AHA), joka voi parantaa rakennetta ja värimuutoksia kuorimalla ihon pintakerroksen. Ihotautilääkäri tohtori Whitney Bowe selittää edelleen, että glykolihappomolekyylit eivät toimi ainoastaan kuorintavoiteina, vaan ne ovat riittävän pieniä sukeltamaan syvälle ihoon stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa. Tämä tarkoittaa, että jatkuvassa käytössä molekyylit voivat auttaa akneen taipuvaista ihoa ja jopa pienentää ihohuokosi kokoa. Toht. Bowen mukaan nämä ominaisuudet ovat ainutlaatuisia glykolihapolle, eikä vastaavia hyötyjä löydy muista sen kaltaisista ihonhoitohapoista.

Meidän fave glykolihappo tuote rec

Nyt kun tiedät glykolihapon ~tärkeimmät~ edut, on aika löytää uudet suosikkituotteesi sen kanssa. Hyvä paikka aloittaa on Dr. Zenovia ihonhoidon 10% Glycolic Acne Control Peel Pads, $42, at Sephora. Helppokäyttöiset kasvosuojat tekevät ihmeitä ihollesi, kiitos monipuolisen hero-ainesosan, joka on yhdistetty muihin voimakkaisiin happoihin. Tuote kohdistuu akneen ja samalla parantaa ja kirkastaa aknearpia. Ihosi kiittää sinua myöhemmin!

Kokemuksemme glykolihaposta

Kun olemme sisällyttäneet glykolihappoa omiin ihonhoitorutiineihimme, on turvallista sanoa, että olemme pakkomielteisiä. Puhdista kasvosi tavalliseen tapaan, ennen kuin annat sille nopean pyyhkäisyn yhdellä akne control peel pads. Tämä ylimääräinen vaihe kestää alle minuutin-ja tulokset näkyvät johdonmukaisen käytön jälkeen. Hyvästele tummat läiskäsi ja anna akneen taipuvaiselle ihollesi hieman ylimääräistä rakkautta!

Saatat myös pitää...

Vastaa