Miksi sinun pitäisi lisätä GUA Sha ihonhoitorutiiniisi ASAP

Kun olet lukenut tämän jutun, haluat lisätä Gua Shan IHONHOITOJÄRJESTELMÄÄSI mahdollisimman pian. Niin kauneusgurujen kuin julkkistenkin ylistämä gua sha on vallannut sosiaalisen median ”taianomaisilla” tuloksillaan, joilla parannetaan kasvojen määrittelyä ja turvotusta. Jopa kaikkien tyyli-ikoni Olivia Rodrigo käyttää Gua shaa!

Pidämme Gua Shasta, koska se tuntuu rentouttavalta hieronnalta samalla kun se hyödyttää ihoa suunnattomasti. Vähentää stressiä ja jännitystä edessä parantaa määritelmä leukalinja, tämä työkalu on mahtava lisäksi ihonhoitorutiini. Jos tarvitset ylimääräistä TLC: tä tai haluat antaa itsellesi eeppisen kasvohoidon, GUA sha on *juuri* sitä, mitä tarvitset.

Gua Shan Käyttö
Saat parhaan tuloksen liikkumalla kevyesti ihoosi (haluat varmistaa, että hierot kasvojasi etkä mustele sitä). Pidä työkalu 30 asteen kulmassa, mahdollisimman lähellä ihoa, käytön aikana. Tue vastakkaisella kädellä turhien venytysten estämiseksi vetämällä ihoa kevyesti alaspäin kahdella sormella. Toista jokainen liike 3-4 kertaa heiluttaen Gua shaa paikallaan liikkeen päätyttyä. Jos haluat hieroa niskaa, käytä Gua Shan pisintä sivua ja hiero hitaasti alaspäin, irrota työkalu kaulasta ja toista leukalinjasta. Käytä leukaa varten v: n muotoista kylkeä ja kallista sitä mahdollisimman tasaiseksi kasvoillesi.
Poskille hieronta Gua Shan pisimmällä puolella.
Silmiä varten aseta gua sha suoraan silmäkulman alapuolelle ja pyyhkäise varovasti ulospäin.
Nopea vastuuvapauslauseke: gua sha ei ole ihmekeino, huolimatta siitä, mitä FYP kertoo. Pysyvien tulosten saamiseksi GUA sha kerran päivässä-tai vähintään kahdesta kolmeen kertaa viikossa.

Historia ja kulttuurinen merkitys Uskokaa tai älkää, gua sha on ollut olemassa vuosisatojen ajan. Taika (enemmän kuin lääketieteen) keksintö itse asiassa juuret takaisin perinteisen kiinalaisen lääketieteen. Tekniikkaan kuuluu työkalun, kiven tai käden raapiminen tiettyjen kehon alueiden poikki lihaskipujen lievittämiseksi, tiettyjen sairauksien hoitamiseksi ja kehon verenkierron lisäämiseksi. Kiinalaiset kulttuurit uskoivat gua Shan parantaneen mielen, kehon ja energian (jota he kutsuivat qiksi) välistä yhteyttä. Vuosisatoja myöhemmin Kiinan historiassa gua sha kehittyi kosmeettiseksi käytännöksi.

Gua Shan käyttöönotto kiinalaisessa kosmetiikassa juontaa juurensa ajatuksesta, että gua sha parantaa ihon punoitusta, ryppyjä ja kimmoisuutta. Nykyään kulttuurit ympäri maailmaa käyttävät Gua shaa ja siihen liittyviä tuotteita, kuten jade rollers, samanlaisiin tuloksiin.

Kun käytät Gua shaa ihorutiinissasi, on tärkeää tunnustaa tämän tuotteen merkitys itäisille kulttuureille. Voit tehdä tämän arvostamalla GUA sha tekniikkaa, oppia lisää sen historiasta tai tukea Aasian omistuksessa yrityksiä, kuten Mount Lai tai Luminae, kun ostat ikioma gua sha.

Saatat myös pitää...

Vastaa