Mitä sinun tarvitsee tietää kauden Alusvaatteet

Periodin alusvaatteet ovat paras kestävä kuukautistuote, josta et ole koskaan kuullutkaan. Vaikka se saattaa kuulostaa oudolta, se on todella puhdas vaihtoehto tyynyille, jotka eivät jätä sinua tuntemaan (tai haisemaan) ällöä. Tässä ovat vastaukset ajankohtaisiin alusvaatteisiin liittyviin tärkeisiin kysymyksiisi-niiden pesemisestä parhaisiin tuotemerkkeihin.

1. Mikä on kauden Alusvaatteet? Kauden alusvaatteet ovat kuin tavalliset alusvaatteet, joissa on kierre-se imee verta. Suunniteltu useita kerroksia wick pois kosteutta ja estää vuotoja, se voidaan käyttää koko päivän (kyllä, koko päivän) ilman epämukavuutta. Yleensä valmistettu puuvillasta ja elastaanista, se on suunniteltu näyttämään samalta kuin tavalliset Alusvaatteet ilman ylimääräistä bulkiness. Voit ostaa erittäin imukykyisiä alusvaatteita raskaammille päiville tai vain käyttää niitä kevyempinä päivinä.

2. Onko se hygieenistä?

Kyllä. Kauden alusvaatteet on suunniteltu kosteutta kestäviksi, joten hajujen tai tahrojen mahdollisuus on pieni. Lisäksi on 0%: n mahdollisuus myrkylliseen Shokkioireyhtymään, koska kauden alusvaatteet ovat kuluneet ulkoisesti, joten voit tuntea olosi turvalliseksi ja turvalliseksi yllään. Varmista kuitenkin, että peset ne pian jokaisen käyttökerran jälkeen, jotta ne ovat hygieenisiä.

3. Miten puhdistan sen? Liota Alusvaatteet ensin kylmässä vedessä ylimääräisen kosteuden poistamiseksi. Sitten, pudota se pesukoneeseen kylmä käyttäen lempeä asetus. Kokeile pestä ne verkkopussissa tuoksuttomalla, miedolla pesuaineella. Sen jälkeen vain ilmakuivataan ne. Jotkut kauden Alusvaatteet mahdollistavat koneen kuivaus, mutta varmista lukea erityiset hoito-ohjeet ensin. Kunnollinen puhdistus voi auttaa kuukautisten alusvaatteita kestämään vuosia.

4. Mitkä ovat riskit?

Jotkin period-Alusvaatteet sisältävät syöpää aiheuttavaa ainetta, jota kutsutaan poly-fluoroalkyyliaineeksi (PFAs). PFAs auttaa imemään kosteutta nopeasti, joten niitä käytetään joskus ajan alusvaatteissa tai vedenkestävissä vaatteissa. Thinxin kaltaiset brändit testasivat PFA: n positiiviseksi, – mutta laaja valikoima kauden alusvaatteita on testeissä negatiivinen.

5. Mitkä ovat joitakin hyviä vaihtoehtoja?

Rakastamme käytävää, sillä se on kestävä, PFA-vapaa ja sukupuolia huomioiva brändi, joka myy erilaisia vaihtoehtoja eri päiville. Kokeile Knix tai ajan yritys edullisempia vaihtoehtoja, samoin. Molemmat merkit ovat myös 100% PFA-vapaita, ja niillä on erityisesti teineille valmistetut ajan Alusvaatteet.

6. Onko se kestävää? Kauden alusvaatteet ovat yksi kestävimmistä vaihtoehdoista, kun hallitset ajanjaksoa. Se ei edistä mitään muovijätettä ja voi auttaa poistamaan 5-15,000 tyynyt ja tamponit, että henkilö käyttää elämänsä aikana.

7. Mitä hyötyä siitä on?

Voit käyttää kauden Alusvaatteet koko päivän tai yön murehtimatta vuotoja, hajuja tai tahroja. Lisäksi kaatopaikoilla voi säästää satoja dollareita ja tonneja muovia jättämällä tyynyjä tai tamponeja ostamatta. Vaikka kauden alusvaatteet voivat olla säätö, voit luottaa siihen, että olet valinnut budjetti-ystävällinen, ympäristötietoinen tapa hallita kuukautiset. Haluamme kuulla sinusta! Lähetä meille oudoimmat vartalokysymyksesi täältä (oikeasti, vastaamme mihin tahansa!) ja se vain saattaa saada esillä.

Saatat myös pitää...

Vastaa