Miten saada itsesi ulos lama

Lamassa oleminen ei ole hauskaa. Ehkä et ole ollut niin luova kuin yleensä, tai ehkä et loistanut maahockey karsinnoissa niin kuin toivoit. Oli syy mikä tahansa, autamme sinua tuntemaan yhteyden korkeampaan itseesi. Lue joitakin suuria inspo siitä, miten aloittaa tunne paras uudelleen.

1. Lehti
Tiedämme, miten pelottava päiväkirjamerkintä voi tuntua, mutta laittamalla ajatuksesi paperille on itse asiassa hyvä tapa puhaltaa höyryjä. Kun kirjoitat, muista, ettei kukaan muu kuin sinä tule koskaan näkemään sitä ja ettei ole olemassa oikeaa *tai* väärää tapaa tehdä se. Kirjoita ylös, mitä sinun aikanasi tapahtui, mistä olet kiitollinen tai jopa joitakin tavoitteita sinulla on. Lastiluettelo, bb.

2. Tee helppo treeni
Yksi laman pahimmista puolista? Motivaation puute. Treenaaminen voi tehdä olon paljon paremmaksi, ja se voi palauttaa osan niistä hyvänolon endorfiineista. Käy pikalenkillä, juokse, joogaa tai opettele vaikka Uusi TikTok-tanssi. Saa itsesi liikkeelle ja muista tankata vedellä ja hyvällä välipalalla.

3. Siivoa tai järjestä huoneesi uudelleen
Yksi parhaista tavoista puuttua lama on muuttamalla asioita. Mene täysillä sisustussuunnittelijaksi siirtämällä huonekaluja ympäriinsä tai sisustamalla seinät uusiksi. Jo pelkkä pikainen siivous voi saada olon *niin* paljon paremmaksi. Pese vaatteesi, petaa sänkysi, laita koulukirjat pois ja heitä roskat pois. Laita musiikkia päälle (piip meidän huoneen siivous soittolista) ja olet valmis ei ole aikaa.

4. Mene ulos.
Nyt kun kevät on melkein täällä, päivittäisen D-vitamiiniannoksen saanti helpottui. Mene kävelylle, istu ulkona tai rusketu uima-altaalla. Raitis ilma saa olon aina paremmaksi ,eikä se maksa mitään. Maali!

5. Etsi jotain, mitä odottaa
Tuntuuko, ettei elämässäsi tapahdu mitään uutta? Lisää jännitystä takaisin! Suunnittele mennä ulos ystäviesi kanssa, kokeilla uutta reseptiä tai nähdä uusi elokuva. Voit jopa valita pieniä asioita odottaa, kuten mitä äitisi tekee päivälliseksi (sanoiko joku spagetti ja lihapullat?). Ajattelutavan muuttaminen edes vähän voi tehdä * kaikki * ero.

6. Sammuta puhelin hetkeksi.
Tämä voi olla viimeinen asia, jonka haluat kuulla, mutta puhelimen ääressä istuminen ei aina helpota oloasi. Sosiaalinen media voi def saada super emotionaalisesti väsyttävää. Jopa tunnin päässä näytöistä voi auttaa latautumaan. Maalata, piirtää, nukkua, leipoa, rullalauta…mahdollisuudet ovat rajattomat!

Saatat myös pitää...

Vastaa