Odota, onko teini-ikäisten vakavasti käytettävä anti-aging-tuotteita rn?

Real talk: vain koska se tuntuu jokainen vaikuttaja taistelee variksen jalat ja paheksua linjat kanssa rivi ihonhoitotuotteet ja menettelyt ei tarkoita tou tarvitse (tai pitäisi!). Tässä on mitä sinun täytyy tietää-ja miten voit nousta yli.

Siitä äidinkielen esseestä, joka on tulossa viikonloppuna pelattavaan jalkapalloturnaukseen, sinulla on paljon meneillään. Nytkö myös rypyistä pitää huolestua? Kauneusalan asiantuntijoiden mukaan jopa 13-vuotiaat tytöt ovat yhä kiinnostuneempia tuotteista, jotka auttavat ehkäisemään juonteita. Eikä yhteiskunnan pakkomielle sileään, kasteiseen ihoon katoa mihinkään. Itse asiassa anti-aging-tuotteiden markkinoiden odotetaan saavuttavan 88,3 miljardin dollarin arvon vuoteen 2026 mennessä (se on paljon kasvovoidetta).

Mitä tämän trendin takana on? Todennäköisesti sosiaalinen media. Vain vilkaise FYP ja olet varmasti nähdä tonnia kauneus vaikuttajat (ja todellisia ihmisiä) jakaa virheetön iho salaisuuksia. Ja mitä enemmän teini post noin anti-aging hoitoja, sitä enemmän muut teinit aktiivisesti jatkaa tällaisia tuotteita. ”Olen todellakin nähnyt teini-ikäisten tulevan toimistooni puhumaan ehkäisevästä Botoxista ja ikääntymistä ehkäisevästä ihonhoidosta”, sanoo newyorkilainen ihotautilääkäri Tri Morgan Rabach.

Tehdäkseni selväksi, ei ole mitään väärää sijoittaa aikaa ja rahaa ihoon. Se on suurin elimesi, joka ansaitsee huolellisen kohtelun. Mutta on monia tapoja, joilla voit huolehtia ihostasi ilman kalliita tuotteita (tai ylimääräistä matkaa ihotautilääkärille). Silti, se ei haittaa tietää, mitä siellä ja mitä tarvitset (ja *don ’ t* need), kun se tulee pitämään ihon hehkuva ja upea—nyt ja aina. Intel injectables

Syytä Instagram ja TikTok suodattimia, jotka tarjoavat illuusion poreless iho, täyteläiset huulet ja kaiverrettu leuka linja: asiantuntijat kosmeettisen lääketieteen raportoivat kolahtaa käyntejä Teini pyrkii saavuttamaan samanlainen näyttää IRL.

Yksi halutuimmista hoidoista? Injektoitavat aineet, mukaan lukien Botox ja täyteaineet. Kun menettely enimmäkseen suosima vanhemmat aikuiset keinona tasoittaa otsa ryppyjä ja plump up iho, injektoitavien ovat nyt tulossa houkutteleva paljon nuorempi joukko.

Saatat myös pitää...

Vastaa