Opas * ultimate * talvi tyyli vibe (plus söpö kengät!)

Käsi ylös, jos talvimuoti on suurin piirtein suosikkiasiasi. Ikinä. ✋ (Jep, me myös.) Pufferitakeista villapaitamekkoihin, olemme aika innoissamme, kun puramme mukavimmat pakkassäät.

Ja yksi asia, jota voisimme kaikki käyttää tälle lumiselle szn: lle? Pari snuggly tossut (osta ne täällä heti!). Spoilerivaroitus: nämä Zodiac kicks taso ylös periaatteessa kaikki näyttää—olitpa menossa lämmin ’n’ fuzzy tuntuu tai täysin trendikäs vibes. Tyylifiiliksesi: mikään ei ole sinulle mieluisampaa kuin itsehoito-sunnuntai—ja kaappisi kuvastaa rentoa energiaasi. Alkaen matching sarjat sungly villapaitoja, sopii ovat fab loma elokuva maratonit ja takka käsittelyssä sesses samankaltaisia.
Talvi välttämätöntä: halata kupillinen kaakaota ja pari Zodiac tossut. Ota se todellinen kodikas kuningatar, GL bestie Giada: ”nämä ovat parhaat kengät käyttää ympäri taloa, kädet alas.”
Missä käyttää ’ em: Sport sinun slippies talvilomalla joukkue Yökylässä kuten Madison-tai pop ne kun plop sohvalla Netflix humalahakuinen seshi kuten Makayla: ”he mukavin kengät pari hikipuku sateisena päivänä.”Tyyli vibe: olet kaikki noin pitää asiat mukava…mutta silti muoti-eteenpäin. Pukeudutpa sitten denimiin tai kerrospukeutumalla lookiisi, teet yksinkertaisimmatkin perusasiat oh-niin-tyylikkäiksi.
Sinun talvi olennainen: surmata tyylisi peli! GL-tyttö Arianna sanoo tyylikkäistä Zodiac-tossuistaan: ”Tekoturkis on täysin trendissä, ja olen pakkomielteinen yksityiskohtaisista tikkauksista.”
Valvoitko liian myöhään pänttäämässä tenttiä? GL bestie Skyla sanoo, että nämä tossut ovat siirto kouluun aamulla: ”ne ovat super mukava, mutta tyylikäs, liian. Mitä muuta voisit haluta?”Lähdetkö lomaostoksille perheesi kanssa? Skylyn tietää, että fab-jalkineiden kanssa ei voi mennä vikaan: ”tohvelini sopivat niin moniin istuvuuksiin, pehmeästä tyttöjen puserosta trendikkäisiin takkeihin.”Tyyli vibe: sinulla on lentopallo peli heti koulun jälkeen ja tanssi harjoitukset myöhemmin. Kiireinen sched vaatii helppoja paloja, joita voit sekoittaa ja sovittaa. – Onko sinulla menopelejä? Lenkkeilijöitä, shortseja, sukkia ja huppareita.
Sinun talvi olennainen: ainoa asia, sinun on-the-go laukku puuttuu? Pari Zodiac-Tohvelit, täydellinen sekä treenin jälkeisiin välipalajuoksuihin *että * myöhäisillan tutkimussessioihin. ”Voin käyttää näitä missä tahansa-ne ovat niin monipuolisia”, jakaa GL girl Kayden.
Minne pukea ne: nappaa pari ennen kuin lähdet isosiskosi koripallo-otteluun. (Vihje: he näyttävät hämmästyttäviltä hikisarjoilla—ota se GL besties Biancalta ja Chiaralta.) Tai liu ’uta tossut yllesi cheer-harjoitusten jälkeen kuten GL girl Skylie:” ne ovat täydellinen mukava kenkä, kun minulla on kipeät jalat. Lisäksi ne pitävät minut lämpimänä kylmimpinäkin öinä.”

Saatat myös pitää...

Vastaa