Oppon ensimmäinen taitettava älypuhelin ennen julkaisua

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Oppo on ilmoittanut, että se esittelee ensimmäisen taittuvan nimeltään Find N 15.joulukuuta. Twitterissä on jo nähtävissä ensimmäinen teaser, jossa taitettavaa älypuhelinta voi ihailla.

”Yli vuosikymmenen nopean kehityksen jälkeen älypuhelinala on saavuttanut rajansa”, Oppon tiedotteessa sanotaan. Sen jälkeen puhutaan eri osa-alueista, kuten nopeasta latauksesta, korkeista virkistystaajuuksista, mobiilikuvauksesta ja myös 5G: stä, joiden sanotaan jo tulleen lipputangon päähän. Siksi valmistajat ja tuotesuunnittelijat kysyvät itseltään kysymyksen: ”Mikä on seuraava iso asia älypuhelimissa?”

Oppo näyttää löytäneen vastauksen tähän kysymykseen: Find N, taitettava älypuhelin.

Foldables ei ole vielä tullut valtavirtaan
Kiinalaisyhtiö on tietoinen siitä, että Oppo ei varsinaisesti ole keksimässä pyörää uudelleen Find N: llä.kourallinen valmistajia on jo tuonut markkinoille taitettavat älypuhelimet, Oppon toimitusjohtaja Pete Lau kirjoittaa tiedotteessa. Niiden on kuitenkin vielä ylitettävä joitakin esteitä. Laun mukaan käyttäjät eivät ole vielä nähneet taitettavien etuja, ovat huolissaan kestävyydestä eikä käyttökokemus ole myöskään optimaalinen taitettavissa älypuhelimissa.

Näin Oppo haluaa ravistella taitettavia markkinoita
Oppo ’ s found N haluaa kuitenkin ylittää nämä esteet. Yhtiö noudattaa kahta periaatetta: estetiikka ja hyödyllisyys. Laun mukaan hyvän tuotteen pitää olla”kaunis ja miellyttävä”. Tämä voidaan saavuttaa yksinkertainen muotoilu ja luonnonmateriaali. Erityisesti taittovaatteiden suurine näyttöineen pitäisi olla käyttäjän kädessä mukavat.

Tuotteen ei kuitenkaan pitäisi olla vain kaunis, vaan siitä pitäisi olla myös hyötyä ja sitä pitäisi olla helppo käyttää. Lau kuvailee, että taitettavan älypuhelimen on oltava yhtä helppo käyttää sekä taitettuna että taittamattomana.

Oppo ’ s Find N pitäisi tarjota kaikki tämä käyttäjilleen.

Ensimmäiset speksit tulevat todennäköisesti vasta virallisessa esittelyssä
Oppo ei paljasta tiedotteessa toistaiseksi mitään tietoa Find N: n varusteista ja ominaisuuksista. Nämä voitiin paljastaa vasta virallisessa esittelyssä 15. joulukuuta. Nähtäväksi jää, täyttääkö Find N omat standardinsa ja pystyykö se vakuuttamaan myös älypuhelinten käyttäjien laajan massan.

Saatat myös pitää...

Vastaa