Samsung Galaxy S21 FE vahingossa näkyy liian aikaisin

Tietomurto vai tahallisuus? Samsungin virallisilla verkkosivuilla nähtiin hiljattain Galaxy S21 FE. Samaan aikaan kuva on taas kadonnut sivulta, mutta se vahvistaa, että Galaxy S21 FE: n aiemmat käännökset pitävät paikkansa.

Tapaus sattui Arabiemiraattien Samsungin tukisivustolla. Ensimmäinen virallinen kuva galaksista S21 FE ilmestyi hetkeksi sinne, Gizchina raportoi. Koska tämä on vain tukisivu, valitettavasti älypuhelimen vieressä ei ollut tietoja, vaan vain ratkaisuja ongelmiin. Loppujen lopuksi virallinen kuva vahvistaa lopullisen suunnittelun Galaxy S21 FE.

Galaxy S21: n kaksoisveli
Visuaalisesti Galaxy S21 FE muistuttaa galaksia S21 kuin identtistä kaksosta. Virallisessa kuvassa on pystysuunnassa järjestetty kameramoduuli, jonka takana on kolmoiskamera sekä näytön keskelle sijoitettu selfie-kamera. Lisäksi kuvasta näkyy, että näytön alareuna (jota kutsutaan myös leuaksi) on hieman paksumpi kuin muilla sivuilla.

Niin, äskettäin ilmestyi tehdä kuvia Galaxy S21 FE olivat jo melko tarkkoja. Näin ollen Neljä värivaihtoehtoa Tummanharmaa, Valkoinen, violetti ja kermanvärinen vihreä, jotka näkyvät myös virallisessa kuvassa, pitäisi todennäköisesti vahvistaa.

Julkaisu todennäköisesti tammikuussa
Samsung ei ole vielä ilmoittanut virallista julkaisupäivää Galaxy S21 FE. Uusimpien vuotojen mukaan älypuhelin pitäisi kuitenkin lanseerata tammikuussa 2022. Samsungin on tarkoitus esitellä Faniversio 4. tammikuuta ja tuoda se markkinoille viikkoa myöhemmin, 11.tammikuuta.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.