Toimiiko multitasking?

Jos sinulla on paljon tekemistä, on *täysin* ymmärrettävää, jos siirryt multitaskingiin. Loppujen lopuksi, jongleeraus AP kotitehtäviä *ja * prepping kevään musikaali, kaikki samalla editointi koulun lehteä, voi osoittautua enemmän työtä kuin olet tajunnut—ja saatat huomata itsesi tunne palanut loppuun ja ilman tarpeeksi aikaa tehdä kaiken. Ensimmäinen asia, joka luultavasti tulee mieleesi, kun kuulet sanan ”multitasking”, on tehdä miljoona eri asiaa kerralla ollakseen tuottavampi. Kyllä multitasking tarkoittaa monen asian tekemistä, mutta juonenkäänne: ne eivät ole samaan aikaan. Vaikka se onkin houkuttelevaa, tästä syystä multitasking saattaa olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Totuus moniajamisesta

Saatat tuntea pysäyttämätön kuin vastaat trig ongelmia, kun katsot Uusi Tyttö, kun olet myös kiinni bestie ylös uusin vuorovaikutusta ihastuksesi puhelimessa. Totuus on, vaikka saatat tuntea, että olet tuottavampi, kun multitasking, et ole edes multitasking! Mukaan Cynthia Kubu, Ft, ” kun ajattelemme olemme multitasking, useimmiten emme oikeastaan tee kahta asiaa kerralla, mutta sen sijaan, teemme yksittäisiä toimia nopeasti peräkkäin, tai tehtävän vaihtaminen.”Kävi ilmi, että kun luulet tekeväsi kaiken samanaikaisesti, aivosi todella vaihtavat tehtäviä erittäin nopeasti…mikä voi saada tehtäväsi kestämään jopa * kauemmin* (huokaus). Lisäksi, kun multitaskaat, et voi työskennellä yhtä tehokkaasti!

Mitä tehdä sen sijaan

Niin…et voi multitaskata (tai ainakaan ei pitäisi, Jos haluat ottaa kaiken irti ajastasi). Mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan? * Paras * mahdollinen tapa jongleerata kaikkea, mitä sinun tarvitsee tehdä—kemian opiskelusta pikkuveljesi auttamiseen HW: n kanssa—on keskittyä täysin yhteen tehtävään kerrallaan. Varmista, että olet 100% läsnä tehtävän ja tekevät parhaansa, että voit keskittyä (suosittelemme hessing puhelimen syrjään hieman). Kun alat tehdä tätä, huomaat muutoksen tuottavuudessasi-eikä ole *mitään* tyydyttävämpää kuin tarkistaa enemmän asioita pois tehtävälistaltasi.

Saatat myös pitää...

Vastaa