WhatsApp status haluaa piilottaa” viimeinen online ” – ilmoituksen tuntemattomille

Tulevaisuudessa tuntemattomat eivät enää näe, milloin olit viimeksi verkossa WhatsAppissa. Tällä kehittäjät ilmeisesti reagoivat kiertäviin seurantatyökaluihin.

Messenger WhatsApp ilmeisesti haluaa pyrkiä hieman enemmän yksityisyyttä käyttäjilleen. Ihmiset, jotka eivät ole omalla yhteystietolistallaan, eivät saisi enää jatkossa nähdä, milloin olit viimeksi verkossa WhatsAppissa. Asiasta kertoo portaali WABetaInfo vedoten WhatsAppin asiakastuen lausuntoihin.

Suojautuminen valvonnalta ja kyttäämiseltä
Syynä muutoksiin ovat ilmeisesti erikoissovellukset, jotka ovat vapaasti saatavilla App Storesta tai Google Play-Kaupasta ja joiden avulla yksittäisten ihmisten nettitilannetta voi seurata tarkasti. Tästä saadun tiedon avulla on mahdollista saada tietoa valvottujen henkilöiden vuorokausirytmistä ja heidän unirytmistään. Vastaavia sovelluksia voi käyttää muun muassa seurantaan tai kyttäämiseen.

Voit myös tällä hetkellä piilottaa online-statuksesi WhatsAppissa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy manuaalisesti vaihtaa yksityisyysasetukset sovelluksen ja aktivoi vaihtoehto erityisesti. Jatkossa nettistatuksen pitäisi kuitenkin olla automaattisesti piilossa yhteystietoluettelon ulkopuolisilta ihmisiltä. Kuitenkin, sinulla on mahdollisuus manuaalisesti uudelleen käyttöön Tilanäytön.

WhatsApp toteuttaa parhaillaan muutosta. Kestää kuitenkin jonkin aikaa, ennen kuin tämä tulee kaikkien tietoon.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.