11 tapaa tehdä bestiksesi päivä

Olitpa löytänyt go-to squad tai olet laajentumassa etsimään uusia besties lisätä miehistön vuonna 2022 (Tutustu kuka on tarkoitettu sinulle täällä!), tiedämme olet aina etsivät tapoja olla paras BFF voit olla.

Ja kun olet hosting teidän tytöt Yökylässä tai leikekirjoitus yhdessä lauantai-iltapäivänä, olemme disching yksinkertaisia tapoja kirkastaa bestie päivä – kaikki kiitos LEGO Friends (tutustu niiden makea setit täällä). 1. Aloita projekti yhdessä

Rakastatko tähtiä? Aloittakaa tähtitiedekerho koulussa. Tekisitkö tuntikaupalla helmirannekkeita? Perustaa korubisneksen. ”Se on mahtava tapa tutustua toisiimme paremmin ja muodostaa entistä syvempi suhde”, GL-tyttö Eva sanoo.

2. Suunnittele ainutlaatuinen oleskelupaikka

”Oman suosikkitoimintansa kiertäminen on hauska tapa tutustua ihmisiin paremmin”, paljastaa GL girl Jasmine. Esimerkki:kun seuraavan kerran lähdette säästämään, etsikää toisianne yhdessä. Ei vain pisteet hämmästyttävä uusi asu, mutta opit lisää ystäväsi tyyli. 3. Lähetä heille suloinen kirje

Mikään ei lämmitä sydämiä nopeammin kuin käsin kirjoitettu viesti. (Puhumattakaan siitä, että tavaroiden saaminen postissa on yksi parhaista tunteista koskaan.) ”On niin hauskaa saada kaikki kynäni ja tussini esiin, piirtää joitakin doodleja ja kirjoittaa ystävälleni huomaavaisen kirjeen”, jakaa GL girl Riley.

4. Tee niistä kuvakollaasi

Puhuminen tunne sentimentaalinen, mikään sanoo ”best friends forever” kuin kuvakollaasi featuring lähin miehistö. Kerää kuvia parhaista hetkistä ryhmänä ja luo taidokas levitä, jossa glitter ja tarroja. ”Vuodessa (tai 10!), niitä muistoja voi muistella”, GL-tyttö Serena sanoo.

5. On tech-free hangout

Tykkäätte viettää aikaa yhdessä, joten sulkekaa puhelimenne samalla. ”Menkää puistoon ja puhukaa oikeasti toisillenne! Vain istuu siellä ja tarkistaa ystäviesi kanssa on niin tärkeää, ” jakaa GL tyttö Kayden. Hetkessä läsnä oleminen on yksi parhaista lahjoista, joita voi antaa.

6. Lukekaa yhdessä kirja

Liimaus yli kirjoja on hämmästyttävä tapa oppia lisää joku-ja löytää tuoreita uusia lukee, kun olet sitä. Jaa siis suosikkiromaanisi tyttöjesi kanssa (Kirjakerho, haluaako joku?). ”Kun olet saanut kirjan valmiiksi, laita se ystäväsi kaappiin tai jopa postita hänelle. Marginaaleihin voi jättää pieniä lappuja, joissa voi jakaa ajatuksiaan”, ehdottaa GL-tyttö Lena. ”Tai aloittaa uuden kirjan yhdessä ja asettaa aika puhua kaikista käänteistä ja käänteistä.” 7. Ole siellä suurena päivänä

”Rakastan lähettää positiivisia viboja testin tai projektin suurena päivänä”, paljastaa Riley. Antamalla heille heidän suosikki kombucha tai makea välipala välillä luokat osoittaa, että välität-ja tukea heitä olemaan parhaansa.

8. Luo vanhat valokuvat uudelleen

Serena ehdottaa ryhmäsi kokoamista ja ikonisimpien hetkiesi ajoittamista-suuren nostalgian vuoksi. ”Etsi vanhoja kuvia ja luo ne uudelleen pukeutumalla samoihin asuihin ja poseeraamalla aivan kuten nuorempana”, hän sanoo. ”Voitte havaita, miten paljon teissä kaikissa on muuttunut—ja kuinka paljon on yhä samaa.”

9. Tukea heidän suosikki järjestö

Rakastavatko he vapaaehtoistyötä eläinsuojassa? Rekisteröidy tehdä niiden 5K varainkeruukävely kävellä pup. Onko hän ilmastonmuutoskerhon johtaja? Kysy, tarvitseeko hän apua julisteiden teossa. ”Opit lisää siitä, mihin ystäväsi suhtautuu intohimoisesti—mikä voi vain auttaa sinua lähentymään”, Jasmine jakaa. 10. Isännöi kylpyläiltaa

Oletko valmis lopulliseen rentouttavaan iltaan? Lena rakastaa valmistella kasvonaamiot, manikyyrit ja meikki chill hengailla hänen miehistö. ”Kun kouluvuosi menee sekaisin, se on täydellinen tapa rentoutua, vaihtaa kuulumisia ja näyttää vähän itserakkautta”, hän sanoo.

11. Tee henkilökohtainen soittolista

Pumpata ne ylös ennen suurta peliä (JEE!) tai antaa heille kaikki tuntuu jälkeen hajoamiseen bummer (tears) tekemällä niistä vanhan koulukunnan sekoitus. ”Lisää lauluja, joita rakastat laulaa yhdessä, tai lauluja, jotka saavat sinut ajattelemaan niitä”, jakaa Eva. Voi ei.

Saatat myös pitää...

Vastaa