4 ainutlaatuista lahjaideaa, jotka voit tehdä DIY opettajille

Opettajat tekevät * niin * paljon meidän puolestamme-koska opettajat ovat vastuussa koulutuksestamme, he työskentelevät uskomattoman kovasti joka päivä kehittääkseen tuntisuunnitelmia, arvosanoja ja huolehtiakseen oppilaistaan. Lomakauden lähestyessä saatat harkita antavasi opettajillesi lahjoja osoittaaksesi kiitollisuutesi. Vaikka et voi mennä vikaan klassinen Starbucks lahjakortti, jos etsit joitakin erityisopettaja lahjaideoita, että voit DIY, jatka lukemista! Opettajasi arvostavat sitä, että jaat joulumielen.

1. The * ultimate * hot chocolate basket It ’s the holiday season-who doesn’ t like hot chocolate? Vaikka opettajasi varmasti rakastaa yksinkertaista kuumaa juomaa lahjana, on jotain niin erityistä ja hauskaa perustaa juhlava kori, joka sisältää *kaiken* tarpeellisen kuumaa kaakaota varten. Varastoi kori, jossa on kuumaa kaakaota, vaahtokarkkeja, suklaalastuja, Karkkitankoja ja kaikkea muuta, mitä tarvitaan herkulliseen kuppiin kuumaa chocoa. Ja älä unohda maustaa koria söpöillä lomakoristeilla!

2. Käsintehty kirjonta sisustus olitpa aloittelija tai täydellinen mestari kirjonta, kun aikaa kirjoa jotain koriste opettajasi on super hauskaa ja luovaa toimintaa! Sinulla on paljon luovaa vapautta tämän kanssa. Voit kirjoa luontoa, kuvioita, sanoja ja paljon muuta, ja voit mennä niin yksinkertaista tai yksityiskohtaista kuin haluat. Kirjonnan voi myös personoida opettajalle-kuinka söpöä olisikaan antaa ympäristötieteen opettajalle erilaisilla kasveilla kirjailtu vanne?

Jos olet aloittelija, tässä Aloittelijan opas kirjontaan! On* tonnia * resursseja verkossa, vaihtelevat ommel tutorials vapaa kirjonta kuvioita.

3. Henkilökohtainen monikäyttömuki et voi mennä vikaan lahjoittamalla mukin opettajalle-niitä voi käyttää kahvin tai jopa kynien ja kynien kuljettamiseen! Tee mukista * extra * erityinen opettajalle personoimalla se maalilla tai keraamisilla kynillä. Ole jälleen luova tämän kanssa! Sen ei tarvitse olla täydellinen—opettaja arvostaa aikaa ja vaivaa, joka meni koristeluun muki. Piirroksesi ja piirustuksesi tekevät siitä ainutlaatuisen.

4. Uunit tuore keittiöstä jos olet innokas leipuri, olet luultavasti perehtynyt gifting ylijäämä leivonnaisia ystävillesi ja perheellesi. Miksi et jakaisi rakkautta opettajiesi kanssa? Opettajasi tulee varmasti * rakastamaan * lämmintä korillista leipomuksiasi, joita he voivat syödä omien rakkaidensa kanssa lomien aikana. On hyvä idea kysyä opettajalta ensin, onko heillä ruokavaliorajoituksia tai mieltymyksiä—kuinka surullista olisi, jos lahjoittaisit heille korillisen maapähkinävoi-suklaabrownieita, vain huomataksesi, että he ovat allergisia pähkinöille?

Jos olet menossa klassinen suklaakeksi, katso tämä idioottivarma resepti Handle the Heat!

Saatat myös pitää...

Vastaa