Kuinka olla luovempi (viidessä helpossa vaiheessa)

Oletko valmis remontoimaan huoneesi? Craft dreamy DIYs? Jatkaa intohimoprojektia? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, luovuus on välttämätöntä terveydellesi ja onnellisuudellesi. Siksi nappasimme OOLYN uusimman DIY Dropin(get your box here!) ja pyysi taiteellisimpia ja autenttisimpia GL-tyttöjämme parhaaseen inspoon. Lue sinun askel-askeleelta opas Uping mielikuvitus ja innovaatio…

Vaihe 1: Ota aikaa rentoutua.

Tiedämme, tiedämme: suunnittelijasi on pakattu. Mutta jopa kiireisimpinä viikkoina, aikataulutus seisokkeja on * must*. Tutkimusten mukaan luoviin projekteihin, kuten askarteluun, osallistuminen rauhoittaa ja keskittää aivoja. Kun siis seuraavan kerran painat pausea paperille ja poimit tyhjän OOLY-luonnoskirjan sen tilalle, tiedä tämä: teet itse asiassa itsestäsi todennäköisemmän menestyjän.

Ota se GL tyttö Tatum, joka tietää, miten välttämätöntä on rentoutua hänen kiireinen tanssi kausi. ”Pitää levätä ja palautua, jotta pystyy parhaimpaansa”, hän selittää. Olemme täällä sen takia.

Vaihe 2: Älä pelkää aloittaa yksinkertainen.

”Lempipaikkani aloittaa on tyhjä paperi ja minun OOLY tussit”, tiskaa GL girl Parker. Doodling ei ole vain unelmoijille—se voi olla olennainen ensimmäinen osa luovaa prosessia. Aloita peruspiirustuksilla (sano auringonpaiste, kukat tai vaikka nimesi ja lisää yhä monimutkaisempia kuvioita sieltä). Se voi olla mestariteos-tai saatat vain hyötyä siitä, että annat mielesi (ja merkkiesi) harhailla.

Vaihe 3: nojata asioita rakastat.

GL tyttö Kylee on pakkomielle eläimiä—joka täydellisesti sulautuu hänen taiteellinen go-to. ”Siskoni ja minä käytämme OOLY air dry clay kit tehdä ihana (ja tiny!) kissanpentuja ja pandoja”, hän sanoo. ”He osoittautuvat niin söpö ja tehdä hämmästyttää koristeet, liian.”

Sydäntiedettä? Sketch your next incredible invention (dream big!). Onko esiintyminen enemmän sinun juttusi? Kirjoita laulun sanat. Tärkeintä: päästä irti virheettömyyden tarpeesta ja yksinkertaisesti anna itsesi pitää hauskaa.

Vaihe 4: Think ~outside~ the box.

Etkö usko, että sinulla on kaikkea, mitä tarvitset projektiisi? Nbd, sanoo GL girl London: ”yksi asia, jota rakastan, on se, että ne jättävät tilaa yllättää itseni sillä, mitä olen luomassa.”Irrottaudu siis rutiineistasi ja kokeile uutta väriä, uutta välinettä tai jopa uutta työskentelytilaa (kuten ulkona!). Koskaan ei tiedä, mitä voi tapahtua.

Vaihe 5: Jaa prosessi maailman kanssa.

Ripusta taulusi huoneeseesi! Lähetä DIY opetusohjelma sosiaalisessa mediassa! Kootkaa sweet kiitollisuudenlahjat kavereillesi! ”Rakastan ystävyysrannekkeiden tekemistä miehistölleni”, kertoo GL girl Alexa. ”Askartelu auttaa minua rentoutumaan *ja * rakastan yllättää bestikseni.”Ei ole väliä fiiliksesi, tuntuu hyvältä laittaa työsi ulos maailmaan—joten jaa luomuksesi (ja muista tägätä @girlslifemag ja @weareooly, ofc).

Saatat myös pitää...

Vastaa