Mitä oppiaineita sinun pitäisi harkita horoskooppimerkkisi perusteella

Vapaa-ajan toiminta voi olla * aivan * yhtä tärkeää kuin itse koulu. Ne voivat olla hyvä tapa tavata uusia ystäviä, purkaa koulun jälkeen, oppia lisää harrastuksistasi ja mikä tärkeintä, ne voivat olla tonnia hauskaa.

Olitpa liittynyt jokaiseen kerhoon koulussa tai haluat osallistua, mutta et tiedä mistä aloittaa, astrologia on joitakin ajatuksia oman vapaa-ajan toimintaa. Johtavista Taureeneista taiteellisiin Vesimiehiin, olemme valinneet * parhaat * vapaa-ajan aktiviteetit, joita sinun tulisi harkita sen perusteella, mitä kylttisi kertoo persoonallisuudestasi.

Jousimies (22. Marraskuuta-21. Joulukuuta): Kulttuuriklubi

SAG, luonnollinen uteliaisuutesi saa sinut haluamaan tietää muista paikoista maailmassa, joten culture club voi olla sinua varten. Anna uteliaisuutesi kohota, kun pääset kiinnostaviin keskusteluihin eri paikoista ja kulttuureista! Virgot ovat syvään juurtuneita maan merkkejä, minkä vuoksi ympäristö-tai puutarhakerho olisi täydellinen sinulle. Olet super kiltti ja kekseliäs, joten on aika Liata kätesi ja tehdä maailmasta parempi paikka.

Vesimies (20. Tammikuuta-18. helmikuuta): Taidekerho

Vesimies, olet vapaa-henkinen ja eksentrinen, joten on aika antaa ainutlaatuisia ideoita ja luovuutta liidellä Art Club! Capricorns ovat kovia työntekijöitä, jotka rakastavat johtaa merkityksellisiä keskusteluja. Aika uppoutua hyvään kirjaan ja syventyä kirjallisuudesta käytyihin keskusteluihin samalla kun hankit myös erittäin vaikuttavaa tietoa!

Vaaka (23. Syyskuuta-22. Lokakuuta): Mock Trial

Libra, keskityt tasapainoon ja harmoniaan. mikä olisi tasapainoisempaa kuin Pilaoikeudenkäynti? Katso kumpaakin puolta asiasta, jossa demokratialla ja tasapainolla on Pilkkaoikeudenkäynnissä eniten merkitystä. Tulinen ja energinen, jokainen oinas rakastaa hyvää haastetta. Jalkapallosta seurata, kaikki urheilu valitset on hyvä tapa voit kanavoida innoissaan energiaa.

Taurus (20. huhtikuuta-20. toukokuuta): oppilaskunta

Taurus, olet kunnianhimoinen ja ahkera johtaja, minkä vuoksi oppilaskunta on sinulle sopiva. Sinulla on hyviä ideoita ja olet super organisoitu, joten olisit täydellinen henkilö johtaa ja järjestää koulun tapahtumia. Scorpios ovat intohimoisia ja omistautunut osoittamaan pointtinsa. Väittelytiimi on paikka, jossa voi ilmaista itseään ja jakaa näkökulmia intohimolla.

Kalat (19. helmikuuta-20. maaliskuuta): orkesteri tai yhtye

Kalat ovat lempeitä, intohimoisia, taiteellisia ja rakastavat musiikkia. Tämä on merkki kokeilla käsi väline. Et tule katumaan sitä! Geminit osaavat aina pitää hauskaa ja rakastaa jutella ja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Valitse koulun lehteen liittyminen toisten haastattelemisesta intohimoisten mielipiteidesi ilmaisemiseen.

Leo (23. Heinäkuuta-22. Elokuuta): Teatteri

Leo, olet melkein ihmismagneetti. Sytytät joka vaiheessa ja rakastat olla valokeilassa! Vaalia tätä intohimoa liittymällä teatterikerhoon tai näytökseen.

Cancer (22. kesäkuuta-22. heinäkuuta): Writing club

Liityt sitten runo-tai laulukerhoon, liittyminen johonkin kirjoittamiseen ja luomiseen omien ajatusten avulla on välttämätöntä. Syövät ovat herkkiä ja intohimoisia, joten tunteiden kertominen ulos kirjoittamisen kautta on sinulle opintojen ulkopuolista.

Saatat myös pitää...

Vastaa