”Vuonna 2022 kaikki on taas mahdollista” —päätoimittajalla on uudenvuoden neuvot, jotka sinun on kuultava

On ollut…vuosi. Sitä on vaikea muistaa, mutta vain 365 päivää sitten maamme oli paljon, paljon erilaisessa paikassa. Vaikka rokote oli näköpiirissä, suunnitelmat ja juhlat olivat ulkona, lomat olivat tauolla ja tulevaisuus näytti parhaimmillaankin epävarmalta.

Entä nyt? Vaikka emme voi sanoa, että asiat ovat taas normaalisti, kiitos maskit ja rokotteet (turvallinen ja nyt hyväksytty kaikille 5 ja yli!), elämä on…katsotko ylös?

Emme tietenkään voi unohtaa niin monen ihmisen traagista menetystä (740 000 ja lasketaan edelleen Yhdysvalloissa, joista monet olisi voitu estää). Tai jättää huomiotta äärimmäiset COVID-vahingot, jotka ovat vaikuttaneet miljoonien ihmisten toimeentuloon ja mielenterveyteen (rehellisesti sanottuna tässä vaiheessa ei luultavasti ole ainuttakaan henkilöä, joka ei olisi sairastunut pandemiaan jollain tavalla).

Mutta, kaikki tämä sanoi, onko liikaa toivoa toivoa vuonna 2022?

Tervetuloa uuteen, uuteen, uuteen normaaliin. Sen jälkeen, kun tajusit, että voit hidastaa hamsterin pyörää ilman, että lakkaat olemasta. Ja sen jälkeen pakkasimme suunnittelijamme, – sanoimme” nähdään ” itsehoitoon sunnuntaisin-ja aloimme hyväksyä joka ikisen pyjamabilekutsun, koska pystyimme siihen.

Niin, tuo.

Tulevana vuonna saamme kaikki miettiä, mitä tapahtuu, kun elämä, kulaus, toistuu. Kun me kaikki leimahdamme rohkeasti eteenpäin, suunnittelemme polkujamme ja haaveilemme isosti…vaikka silti pitää peukkuja, koska useimmat meistä eivät ole 1000% varma, että tulevaisuudessa ei ole toista monsteriauto-kokoinen yllätys varastossa.

Toisin sanoen optimismi merkitsee nyt täydellisen pelon vaihtamista täydelliseen epävarmuuteen. Tuskin se elämänmuutos, jota me kaikki haimme vuonna 2022, mutta se on se, missä olemme.

Ottaen huomioon, että tämä on rauhoittavinta, rauhoittavinta ja rohkaisevinta, mitä voin kertoa teille: asioita tulee tapahtumaan. Paras. Pahasta. Asioita, joita voimme hallita (kuten miten valitsemme kohdella muita) ja asioita, joita emme voi (miten luonnonvoimat, ihmisen aiheuttamat tai muut, nyt kohtelevat meitä).

Viimeisen vuoden aikana olemme oppineet sen, että turvallisuudentunteemme on vaarallinen, hauras ja ehkä pelottavin kaikista, katoavainen.

Mutta olemme myös oppineet, että voimme olla sitkeitä. Ja neuvokas. Sopeutuvainen, kyvykäs ja huolehtivainen. Ja että pääsemällä samalle sivulle ja työskentelemällä yhdessä voimme käsitellä näennäisesti käsittämättömiä ongelmia (kuten pandemiaa).

Se on se henki, jonka pitäisi kehystää uusi, uusi, uusi normaali: tieto siitä, että haasteet ovat varmasti edessä, mutta että pystymme kohtaamaan ne—ja uskallan sanoa, jopa voittamaan ne.

Joten riippumatta siitä, mitä haluat nyt tehdä maailmassa, oli se jotain suurta tai pientä, tiedä, että vuonna 2022 kaikki on jälleen mahdollista. Miksi uskon tähän? Selviytyminen viime vuodesta todisti, että voimme voittaa melkein mitä tahansa. Hei, tyttö! Halusin vain kertoa, että tämä tarina julkaistiin alun perin joulu-tammikuussa 2022. Haluatko lisää? Lue print mag ilmaiseksi * tänään* kun klikkaat tästä.

Saatat myös pitää...

Vastaa