Yksi tapa hehkuttaa kiitollisuutta joka päivä tänä joulukuussa

Toki marraskuu on kiitosten antamista, mutta ei ole mitään syytä, miksi emme voisi olla kiitollisia ympäri vuoden. Meillä on täydellinen kalenteri kiitollisuuden osoittamiseen koko joulukuun ajan.

12/1: lehti säännöllisesti

Kick off teidän kuukauden kiitollisuuden aloittamalla päiväkirja! Etkö tiedä mistä aloittaa? Ota tavaksesi kirjoittaa ylös yksi asia, josta olet kiitollinen jokaisen päivän päätteeksi. Tämä voi olla iso (esim.ystäväsi järjestävät sinulle yllätysjuhlat) tai pieni (esim. pilvet pahan päivän jälkeen). 12/2: Kirjoita kiitoskirje jollekulle

On jotain *niin* henkilökohtaista käsiala kiitoskirje jollekulle sen sijaan, että vain kuvaamalla heille tekstiviestin tai nopea ”kiitos” ohimennen. Olipa kyseessä ystävä, isä tai äiti tai paikallinen postityöntekijä, harkitse kirjoittavasi jollekulle lyhyen mutta sydämellisen kirjeen kertoaksesi hänelle arvostavasi häntä.

12/3: dokumentin erikoismuistot

Seuraavassa hengailussa bestiksiesi kanssa tai elokuvaillassa perheesi kanssa, ota esiin Polaroid tai puhelimen kamera tallentaaksesi nuo arvokkaat hetket ikuisesti. Kun tarvitset pick-me-up jälkeen huono päivä tai yksinkertaisesti muistutus ihmisiä tai asioita rakastat, muistella niitä kuvia.

12/4: Vietä aikaa yksin luonnossa

Anna äiti maalle sitä rakkautta ja arvostusta, jonka hän ansaitsee, viettämällä vähän *minä-aikaa* paikallisessa puistossa tai polulla. Ilman laitteiden häiriötekijöitä, Käytä hetki arvostaaksesi luonnon kauneutta ja seesteisyyttä—tuulta kasvoillasi, ruohoa jalkojesi alla ja taivasta yläpuolellasi. 12/5: meditoi

Meditaatio on supertehokas tapa harjoitella mindfulnessia ja kiitollisuutta elämässäsi—vaikka vain viisi minuuttia joka päivä. Suosittelemme sovelluksia, kuten Headspace, Luminosity ja Insight Timer, joissa kaikissa on ohjattuja meditaatioita ja muokattavissa oleva tunnelma hyvinvointisi tarpeisiin.

12/6: mennä ”sinä” päivämäärä joskus, meidän tarvitsee vain ottaa joitakin ”minä-aikaa” juhlia kaikkea, mitä teemme itsellemme ja muille. Olipa kyse kävelystä veden äärellä tai ikkunaostoksista ostoskeskuksessa, kuka sanoi, että treffien pitää olla kahden hengen juhlat?

12/7: kehu jotakuta

Kuka ei pidä aidoista kohteliaisuuksista? Kohteliaisuus uusi tyttö hänen asu kun ohitat toisensa käytävillä-se ei vain tehdä hänen päivä, mutta täyttää * you * kanssa positiivista energiaa ja kiitollisuutta!

12/8: jätä rohkaiseva viesti jonkun kaappiin
Mikään ei kirkasta ihmisten päiviä kuin yllätyslappu lokeroon! Kirjoita jotain ystävällistä ja inspiroivaa muistilapulle, sujauta se kaappiin ja jatka päivääsi tietäen, että teit juuri jonkun toisen.

12/9: Lähetä tekstiviesti vanhalle ystävälle, kuten vanha sanonta, ”hanki uusia ystäviä, mutta pidä Vanhat”, on tärkeää pysyä päiviemme tasalla. Vahvista vuotta vanha bond ampumalla ne nopeasti tekstiä, jotta he tietävät, että olet vielä ajatellut niitä.

12/10: tee kotitehtäväsi + auta muita omiensa kanssa
Ehkä olet kemian taitaja tai pomo espanjalaisessa vocabissa. Kun teet läksysi tänään, ota yhteyttä toisiin, jotka saattavat tarvita apua tehtävän suorittamisessa. Tämä ei ainoastaan auta heitä oppimaan, vaan se osoittaa, että arvostat omaa koulutustasi!

12/11: on ruuduton päivä

Kerjääkö kuuden tunnin keskimääräinen ruutuaikasi taukoa? Pyhitä koko päivä keskeytymättömälle laatuajalle itsesi ja läheistesi kanssa ilman teknologian häiriötekijöitä! Silmäsi—ja tauko sosiaalisesta mediasta-kiittävät.

12/12: kokkaa itsesi + perheesi ateria Ahh, ruokaa. Mikä tuo ihmiset yhteen enemmän kuin lautasellinen herkullista lohtua? Whip up herkullinen ateria sinulle ja fam joitakin kausiluonteisia tavaroita kiittää tuottaa, paikallisia ruokakauppoja ja ofc, rakkaitaan.

12/13: Hanki ystävällesi pieni lahja

Mikään ei ole mielekkäämpää kuin antaa bestiksellesi jotain, mikä muistutti sinua heistä. Huomaavaisuutesi ja arvostuksesi tulevat koskettamaan ystävääsi!

12/14: viettää päivä määrätietoisesti sanomalla kiitos
Ofc, sanot kiitokset bussikuskille joka päivä, mutta vie päivä antaa aito kiitos heille. Ystävälliset sanasi koskettavat heitä, ja osoitat kiitollisuutesi heille.

12/15: Tee uusi soittolista
Musiikkia, musiikkia, musiikkia. On niin paljon hienoja juttuja siellä, ja mahtava tapa arvostaa hämmästyttävä taidetta ja taiteilijoita on kuunnella ja suoratoistaa niitä. Lisäksi saat luoda soundtrackin, jolla romantisoit elämääsi. Kaikki voittavat.

12/16: Watch your comfort holiday movie Holiday SZN is all about the cozy vibes, and *nothing* screams cozy more than snuggling up to your comfort holiday movie. Oli kyse sitten yksin kotona tai ihanasta elämästä tai ehkä jopa Harry Potterista, se on taattua naurun ja lämmön iltaa.

12/17: Lahjoita Vanhat Talvivaatteet

Yksi tapa osoittaa kiitollisuutta on antaa kaapillesi kaivattu Talvinen muodonmuutos. Osa tätä prosessia, joka voi * myös * hyödyttää muita? Lahjoittaa vanhoja vaatteita paikallisille turvakodeille tai apua tarvitseville.

12/18: tee kiitoslaatikko

Tämän super ihana kiitollisuus veneet kaikki mitä tarvitset on vanha laatikko ja muutamia kohteita, jotka tuovat sinulle iloa. Etkö tiedä, mitä tehdä siskosi tekemälle syntymäpäiväkortille tai suosikkiohjelmasi lipun kannulle? Aseta tavarat laatikkoon ja aina kun tarvitset pick-me-up, avaa se välitöntä iloa ja kiitollisuutta teidän fave asioita.

12/19: Hemmottele itseäsi omahoitoyöllä nappaa tuoksukynttilät, kylpysuolat ja kasvonaamiot, sillä omahoitoyö on asialistalla. Tämä on ilta, jolloin voit rauhoittaa mielesi ja hemmotella itseäsi jollain * paljon * tarvittavalla rentoutumisella ja ylellisyydellä. Ansaitset sen, bb.

12/20: Hanki suosikkisi kuuma juoma

Brr, ulkona on kylmä. Mikä olisikaan parempi tapa osoittaa kiitollisuutta kuin hemmotella itseäsi ja ystäviäsi kuumalla juomallasi? Seuraavan kerran, kun tunnet olosi hieman anteliaaksi, poikkea Starbucksissa ennen tuntia ja poimi pari piparminttu kuumaa suklaata bestiesillesi. He rakastavat tulla yllätetyiksi makealla herkulla.

12/21: osoita kiitollisuutta seuraavan kerran, kun nappaat palan syötäväksi ystävällisyys ja kiitollisuus kulkevat käsi kädessä. Maksa henkilö takanasi-tämä on varmasti tehdä päivä ja jonkun muun. myös näyttää ylimääräistä ystävällisyyttä jättämällä muutaman ylimääräistä taalaa tarjoilija. Luota meihin, pelastat varmasti jonkun päivän.

12/22: tee kiitollisuuskollaasi

Kuvittele, mistä olet kaikkein kiitollisin (ajattele: asioista, jotka saavat sinut ylös sängystä joka aamu). Olipa se aamulla matcha, sinun pentu tai jalkapallojoukkue buds, tack joitakin kuvia niistä päälle aluksella ja ripustaa sen huoneesi niin se on jatkuva muistutus siitä, kuinka onnekas olet.

12/23: muista kertoa perheellesi, että rakastat heitä, onko se fam olet syntynyt kanssa tai yksi olet valinnut, viettää laatuaikaa heidän kanssaan on hyvä tapa osoittaa rakkautta. On helppo unohtaa kiittää ihmisiä, jotka kasvattivat sinut, mutta he ovat tärkeimpiä! Olipa kyseessä vanhempasi, isovanhempasi tai joku muu erityinen ihminen elämässäsi, kerro heille aidosti, kuinka paljon arvostat ja rakastat heitä.

12/24: Lahjoita lahjoja paikallisille kodittomien turvakodeille lapsille

Mikään ei ole palkitsevampaa kuin antaa takaisin. On aika sanoa hyvästit niille pölyisille pehmoleluille ja hei, jotta loma olisi miljoona kertaa valoisampi hädässä oleville lapsille.

12/25: koristele huoneesi näyttääksesi, mitä rakastat

Tämä on merkki ostaa niitä ihania mehikasveja olet ollut eying viime aikoina ja klikkaa järjestyksessä että super söpö kuvakudos. Anna huoneesi kiitollisuuden hehkua peittämällä se siihen, mitä rakastat eniten. Joku inspö: purkki niitä kuoria, joita keräät joka kesä, Valokuvakollaasi perheestäsi, juliste suosikkitaiteilijastasi-lista jatkuu ja jatkuu.

12/26: Suunnittele talviseikkailu ystäviesi kanssa
Joskus parasta kiitollisuutta on olla kiitollinen kyydistä tai kuolemasta. Näytä heille rakkautta aikatauluttamalla hauska talvi retki heidän kanssaan! Kelkkailua vai shoppailua? Mahdollisuudet ovat rajattomat.

12/27: huolehdi kasveista tai lemmikeistä
Vie nelijalkainen ystäväsi kävelylle,tai anna heille kunnon harjaus! Ne luultavasti lohduttavat, kun tunnet olosi alakuloiseksi, ja ne ansaitsevat myös kiitoksen. Jos sinulla ei ole karvaista ystävää, kastele kasvejasi, he arvostavat sitä.

12/28: vapaaehtoinen

Vapaaehtoistyöstä voi olla* niin * monia etuja. Olipa kyse koiran leluista eläinsuojaan tai ruokaretken järjestämisestä, mene ylimääräinen kilometri auttamaan muita ja voit olla varma, että se tuntuu hyvältä myös.

12/29: syväpuhdista huoneesi selkeä tila, kirkas mieli. Siistiminen tilaa ympäröi itsesi voi nostaa taakka pois harteilta ja saada sinut valmis ottamaan uuden vuoden.

12/30: Suunnittele kiitoskorttiajo terveydenhuollon työntekijöille

Terveydenhuollon työntekijät ovat tehneet viime aikoina paljon töitä, joten paketoi kiitoskuukausi kirjoittamalla kiitoskortteja lähelläsi oleville sairaanhoitajille ja lääkäreille. He rakastavat ele, ja voit jopa muuttaa sen tapahtuman ystäviesi kanssa. Tartu värillistä paperia ja tarroja, pelata joitakin cheesy elokuvia, ja saada kirjallisesti!

12/31: Pohdi vuoden 2021 arvokkaita hetkiä

Olemme sitä mieltä, että kaikki voivat olla yhtä mieltä siitä, että tämä on ollut vähintäänkin hullu vuosi. Läpi kaikki ylä-ja alamäet, onnellinen ja surullinen, ottaen aikaa pohtia ja pohtia, mikä teki vuoden erityinen auttaa sinua aloittamaan 2022 asenne kiitollisuutta.

Saatat myös pitää...

Vastaa